Αλλαγή θερμοσίφωνα

Αλλαγή θερμοσίφωνα

Αντικαθιστούμε κάθε τύπο θερμοσίφωνα με ταχύτητα και ασφάλεια. Αν παρατηρήσετε πως ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας δεν ζεσταίνει επαρκώς το νερό ή υπάρχει κάποια διαρροή νερού από κάποιο σημείο ή δείτε βρώμικο νερό από την έξοδο, χρειάζεται απαραίτητα έλεγχος από έμπειρο τεχνικό.

Οι συνηθέστερες αιτίες για τη θέρμανση του νερό από το θερμοσίφωνα, είναι κάποιο πρόβλημα στον θερμοστάτη ή στην αντίσταση του θερμοσίφωνα. Με την αλλαγή του κατάλληλου ανταλλακτικού ο θερμοσίφωνας θα λειτουργεί κανονικά. Η αντικατάσταση του θερμοσίφωνα με έναν καινούριο, είναι μονόδρομος ασφαλώς σε περίπτωση που τρυπίσει, καθώς μπορεί να προκαλέσει ζημιές.
Επισκευή θερμοσίφωνα με βλάβη; Αλλαγή θερμοσίφωνα; Είμαστε εδώ για εσάς με οικονομικές υπηρεσίες, σε κάθε είδους θερμοσίφωνες, ηλιακούς, ηλεκτρικούς, μπόιλερ κλπ.

Είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας

Καλέστε μας στο 6974628198 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική!

Οι υδραυλικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Είμαστε δίπλα σας 25+ χρόνια. Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! 

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος


    Καλέστε μας όλο το 24ωρο