Αλλαγή Λεκάνης

Αλλαγή Λεκάνης

Η Αλλαγή Λεκάνης είναι απλή υπόθεση για έναν επαγγελματία.  Η Ομάδας μας με επικεφαλή τον κ Κώστα, μπορεί να αλλάξει την λεκάνη σας αυθημερόν. 

Ποια λεκάνη να διαλέξω;

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά μοντέλα οπότε και η επιλογή της είναι πολυπαραγοντική και εξαρτάται και από τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη. Υπάρχουν οι λεκάνες δαπέδου που είναι και οι πιο συνηθισμένες, αλλά και οι κρεμαστές. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε λεκάνη χαμηλής πίεσης (εδώ υπάρχει σετ με καζανάκι χαμηλής πίεσης τοποθετημένο πάνω της). Μπορείτε να διαλέξετε λεκάνη υψηλής πίεσης που το καζανάκι βρίσκεται σε κάποιο ύψος πάνω από την λεκάνη και είναι ή τύπου νιαγάρα ή εντοιχισμένο.

Αλλαγή λεκάνης

  • Απομάκρυνση της παλιάς λεκάνης και τοποθέτηση νέας, δίχως προβλήματα και διαρροές
  • Αποσυναρμολόγηση της παλιάς λεκάνες
  • Σύνδεση με την υδραυλική εγκατάσταση
  • Προσεκτική τοποθέτηση για να αποφευχθούν οι ζημιές
  • Αλλαγή θέσης λεκάνης και άλλων ειδών υγιεινής
  • Απομάκρυνση της παλιάς λεκάνης

Εγκατάσταση νέας λεκάνης τουαλέτας από επαγγελματία

Η αλλαγή λεκάνης τουαλέτας είναι μία αρκετά δύσκολη διαδικασία που για πολλούς λόγους καλό είναι να μην επιχειρήσετε μόνοι σας. Μπορεί να φαίνεται απλή σαν εργασία, αλλά κρύβει και πολλές παγίδες που κάποιος ο οποίος δεν έχει  εξειδικευμένες υδραυλικές γνώσεις ίσως να μην καταφέρει να το αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Άλλωστε, η κάθε λεκάνη τοποθετείται με διαφορετικό τρόπο, οριζόντια, κάθετα, λοξά κλπ. και η παροχή νερού στη δεξαμενή γίνεται με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε κατασκευή τουαλέτας.
Επίσης μην ξεχνάτε το γεγονός πως η λεκάνη της τουαλέτας συνδέεται με την αποχέτευση και χρειάζεται αποσύνδεση και σύνδεση με σωστό τρόπο, ενώ η πορσελάνη της λεκάνης είναι δυνατόν να πάθει ζημιά, εάν κάποιο μη εξειδικευμένο άτομο προσπαθήσει να κάνει την τοποθέτηση μόνος του.

Εμείς  διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις, την πείρα και τον εξοπλισμό για να προχωρήσουμε σε αλλαγή λεκάνης τουαλέτας χωρίς προβλήματα και ζημιές, όπως είναι για παράδειγμα τα σπασίματα και οι χαρακιές.

Είτε προχωρίσετε σε αλλαγή λεκάνης για λόγους αισθητικής, είτε για λειτουργικούς λόγους, επιλέξτε τις υπηρεσίες της εταιρείας μας, στις πλέον οικονομικές τιμές της αγοράς και με φιλική διάθεση κι επαγγελματισμό.


Είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας

Καλέστε μας στο 6974628198 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική!

Οι υδραυλικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Είμαστε δίπλα σας 25+ χρόνια. Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! 

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος


    Καλέστε μας όλο το 24ωρο