Αλλαγή Σιφώνιού

Αλλαγή Σιφωνιού

Υπάρχουν φορές όπου θα διαπιστώσουμε ότι η αποχέτευση δεν δουλεύει και τόσο καλά, με συνέπεια, τα νερά να μην μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα. Όταν μάλιστα έχει κανείς προχωρήσει πρώτα σε απόφραξη και το πρόβλημα επιμένει, τότε μάλλον είναι απαραίτητη μία αντικατάσταση του παλιού σιφωνίου με ένα καινούργιο.
Αντικατάσταση παλιού σιφωνίου νιπτήρα ή δαπέδου

Το πρώτο μέλημα είναι πάντα να καθοριστεί ο χώρος, καθώς επίσης και η συγκέντρωση των νερών για να προχωρήσει στην εργασία ο υδραυλικός. Εδώ, ο ειδικός, θα πρέπει να αποκαλύψει το εσωτερικό του σιφωνίου, σπάζοντας το δάπεδο ή αφαιρώντας τα πλακάκια ώστε στη συνέχεια να το ξεβιδώσει το παλιό και να τοποθετήσει ένα καινούργιο.

Ανάλογα με την  βλάβη και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σιφόνι, υπάρχει περίπτωση η αντικατάσταση να είναι είτε ολική είτε να αλλαχθεί τελικά μόνο ένα τμήμα του. Έτσι, ανάλογα και την κάθε περίπτωση, ο  χρόνος σίγουρα συνεπάγεται φθορά όλων των υδραυλικών, συμπεριλαμβανομένων και των σιφωνίων.

Αλλαγή σιφωνιού

  • Πλήρης αντικατάσταση σιφωνίου με λύσιμο και αντικατάσταση
  • Προσεκτικό σπάσιμο του δαπέδου και ελαχιστοποίηση της ζημιάς
  • Αντικατάσταση κάθε είδους σιφωνίου σε κουζίνα η μπάνιο
  • Επισκευή σιφονιού εφόσον δεν χρειάζεται αντικατάσταση
  • Ποιοτική, γρήγορη και σωστή δουλειά και αντικατάσταση με νέα ανταλλακτικά
  • Χαμηλές τιμές και άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων


Οι άνθρωποι των συνεργείων της εταιρείας μας γνωρίζουν πώς να προχωρήσουν σε αλλαγή σιφονιού, ώστε να προκληθεί η λιγότερη δυνατή ζημιά και ταλαιπωρία. Πρόκειται για μία εργασία που κρύβει πολλούς κινδύνους και εκπλήξεις, εφόσον δεν γίνει σωστά. Απαιτεί τη σωστή στεγανοποίηση για να αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές, αλλά και οι επισκέψεις από έντομα, όπως είναι οι κατσαρίδες.

Είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας

Καλέστε μας στο 6974628198 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική!

Οι υδραυλικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Είμαστε δίπλα σας 25+ χρόνια. Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! 

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος


    Καλέστε μας όλο το 24ωρο