Αλλαγή Kυκλοφορητή

Αλλαγή Kυκλοφορητή

Ένα από τα πιο βασικά εξαρτήματα ενός σύγχρονου συστήματος θέρμανσης είναι ο κυκλοφορητής. Η λειτουργία της συγκεκριμένης συσκευής, είναι να μεταφέρει το ζεστό νερό από τον λέβητα όπου αυτό θερμαίνεται προς τα θερμαντικά σώματα, καθώς επίσης και η επιστροφή του νερού πίσω στον λέβητα.

Όμως όταν ο κυκλοφορητής παρουσιάσει κάποια βλάβη, τότε ουσιαστικά το σύστημα θέρμανσης παύει να λειτουργεί ή οι λειτουργίες του στην καλύτερη περίπτωση παύουν να έχουν την απαιτούμενη και επιθυμητή απόδοση.

Αλλαγή κυκλοφορητή

  • Άμεση αλλαγή κυκλοφορητή χωρίς αναμονή και περιττά έξοδα.
  • Για εγκαταστάσεις θέρμανσης με ζεστό νερό
  • Για βιομηχανικά συστήματα θέρμανσης
  • Σε αυτόνομες εγκαταστάσεις θέρμανσης
  • Αποδοτικότερη θέρμανση
  • Χαμηλό κόστος και συχνότητα συντήρησης


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αλλαγή κυκλοφορητή στην εγκατάσταση θέρμανσης την οποία διαθέτετε στην οικία σας ή σε κάποιον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις που απαιτούνται στη συγκεκριμένη περίπτωση, ώστε το σύστημα θέρμανσης σας να επανέλθει στην κανονικότητα, προσφέροντας αποδοτική θέρμανση σε όλο τον χώρο σας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας εντοπίζουν την αιτία του προβλήματος και εφόσον αυτό είναι εφικτό, προχωρούν στη συνέχεια σε επισκευή του κυκλοφορητή. Στην αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή, η οποία δεν θα σας κουράσει, ούτε βέβαια και θα σας κοστίσει μία περιουσία.

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά σε ποιο ακριβώς σημείο πρέπει να εγκατασταθεί ο κυκλοφορητής και πώς να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες του ίδιου και του συστήματος θέρμανσης το οποίο διαθέτετε.

Πραγματοποιούμε επίσης εγκατάσταση κυκλοφορητή σε μεγάλες εγκαταστάσεις και επαγγελματικούς χώρους, που απαιτούν πιο πολύπλοκες λύσεις και μηχανισμούς.

Είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας

Καλέστε μας στο 6974628198 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική!

Οι υδραυλικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Είμαστε δίπλα σας 25+ χρόνια. Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! 

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος


    Καλέστε μας όλο το 24ωρο