Αλλαγή δοχείου διαστολής

Αλλαγή δοχείου διαστολής

Ταχεία και αποτελεσματική αντικατάσταση για μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, περιλαμβάνεται η τοποθέτηση/αντικατάσταση των δοχείων διαστολής. Πολλοί ρωτούν αναλυτικές πληροφορίες, κι εμείς ως ειδικοί απαντούμε σε μερικές βασικές ερωτήσεις:

Τι είναι τα δοχεία διαστολής;

Γνωρίζουμε ότι τα υγρά και τα αέρια, διαστέλλονται με τη θέρμανση και συστέλλονται με την ψύξη. Στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, το νερό που κυκλοφορεί ζεσταίνεται και κρυώνει συνεχώς. Κατ’ επέκταση έχουμε συνεχή διαστολή και συστολή. Με τη  λειτουργία ενός καυστήρα πετρελαίου, η θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει, με συνέπεια τη σταδιακή διαστολή του. Η διαστολή με τη σειρά της έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ποσότητας σε λίτρα. Αυτά τα λίτρα χρειάζεται να αποθηκευτούν σε κάποιο μέρος, ειδάλλως θα αυξηθεί η πίεση σε υψηλά επίπεδα και αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Εδώ έρχεται η λειτουργία του δοχείου διαστολής. Τα δοχεία διαστολής χρησιμεύουν στην αποθήκευση των επιπλέων λίτρων νερού μετά την διαστολή.

Πόσα είδη δοχείων διαστολής υπάρχουν;

Τα δοχεία διαστολής χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Για κλειστές εγκαταστάσεις και για ανοικτές. Στις κλειστές εγκαταστάσεις, (συνήθως οι πιο σύγχρονες) τα δοχεία διαστολής δεν έχουν επαφή με την ατμόσφαιρα, όπως οι πιο παλιές και ανοιχτές εγκαταστάσεις. Και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων εγκαταστάσεων. Ωστόσο η εγκατάσταση είναι διαφορετική, στις ανοικτές παλαιού τύπου. Έχουμε πολυετή εμπειρία σε όλους τους τύπους εγκαταστάσεων και αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του δοχείου διαστολής, με ασφάλεια. Υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και να μετατρέψουμε την παλιά σας εγκατάσταση σε νέου τύπου. Παρέχουμε κάθε είδους υδραυλικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας

Καλέστε μας στο 6974628198 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική!

Οι υδραυλικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Είμαστε δίπλα σας 25+ χρόνια. Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! 

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος






    Καλέστε μας όλο το 24ωρο