Αλλαγή στο δοχείο αδράνειας

Αλλαγή στο δοχείο αδράνειας

Αποτελεσματικότητα στην αλλαγή του δοχείου αδράνειας. Τα δοχεία αδρανείας χρησιμεύουν στην αφθονία του νερού εξοικονομώντας ενέργεια και κατ’ επέκταση μεγαλύτερη οικονομία στη θέρμανση του χώρου σας αλλά και στο ζεστό νερό χρήσης. 

Το δοχείο αδρανείας είναι απόλυτα απαραίτητο στοιχείο σε όλα τα συστήματα θέρμανσης.

  • Λέβητες πέλλετ
  • Ξυλολέβητες
  • Αντλίες θερμότητας
  • Ενεργειακά τζάκια
  • Λέβητες πυρόλυσης-απαερίωσης ξύλου
  • Λέβητες πετρελαίου – φυσικού αερίου

Η οικονομία καυσίμων, επιτυγχάνεται καθώς ο λέβητας δεν λειτουργεί για όσο χρόνο η κυκλοφορία του ζεστού νερού, γίνεται από το αποθηκευμένο νερό στο δοχείο αδρανείας.

Το Δοχείο Αδρανείας (Buffer Tank) είναι μία επιπλέον δεξαμενή αποθήκευσης νερού (ζεστού ή κρύου). Παρέχει αποθήκευση ζεστού νερού θέρμανσης (για καλοριφέρ ή ενδοδαπέδιο) ή ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ). Το δοχείο αδρανείας συνδέεται με οποιοδήποτε λέβητα αλλά και με ηλιακούς συλλέκτες. Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα δοχείο αδράνειας, που χρησιμεύει στην αποθήκευση υψηλής θερμοκρασίας νερού, χωρίς σημαντικές απώλειες.

Η αλλαγή στο δοχείο αδράνειας απαιτείται μόνο αν υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα ή κάποια βλάβη στο παλιό δοχείο, πλην των περιπτώσεων αντικατάστασης με ένα νεότερης γενιάς δοχείο αδράνειας. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και και την αντικατάσταση ενός δοχείου αδράνειας θέρμανσης. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την απαραίτητη εγκατάσταση και συνδεσμολογία με το λέβητα ή οποιαδήποτε άλλη πηγή, όπως οι ηλιακοί συλλέκτες.

Είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας

Καλέστε μας στο 6974628198 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική!

Οι υδραυλικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Είμαστε δίπλα σας 25+ χρόνια. Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! 

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος






    Καλέστε μας όλο το 24ωρο