Αλλαγή Σωλήνα Ύδρευσης

Αλλαγή Σωλήνα Ύδρευσης

Νέες σωληνώσεις για καθαρό νερό χωρίς διαρροές

Τα υδραυλικά, όσο καλά και κατάλληλα υλικά εάν χρησιμοποιήσει κάποιος, κάποια στιγμή είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσουν φθορές και προβλήματα κατά την λειτουργία τους.
Έτσι μπορούμε να πούμε ότι για τις σωληνώσεις ύδρευσης όταν παρουσιάσουν μια τέτοια κατάσταση, παρουσιάζουν συνήθως διαρροές.

Αυτές οι διαρροές ανάλογα την κάθε βλάβη, μπορεί να χαρακτηριστούν είτε ως  μικρές είτε σαν μεγάλες. Η περίπτωση που σίγουρα είναι απαραίτητη η άμεση αντικατάσταση του σωλήνα ύδρευσης είναι όταν έχουμε μεγάλη ζημιά, αλλά όμως και στην περίπτωση, όταν η διαρροή είναι μικρή δηλαδή, δεν θα πρέπει κανείς να επαναπαύεται.

Ακόμα και στις ήπιες διαρροές υπάρχει περίπτωση να «φουσκώσει» υπερβολικά ο λογαριασμός ύδρευση σας, αλλά και άλλο ένα εξίσου σημαντικό είναι πως δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα, όπως είναι φουσκώματα σε τοίχους, εμφάνιση υγρασίας, αλλά και πολύ πιο καταστροφικές συνέπειες όταν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, όπως πτώσεις τοίχων, καταστροφή δαπέδων κλπ.

Επίσης, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως όταν μιλάμε επίσης για τους σωλήνες ύδρευσης, θα πρέπει να αναλογιστούμε πως πρόκειται για το νερό το οποίο πίνουμε εμείς και η οικογένειά μας. Έτσι όταν ένας σωλήνας ύδρευσης σκουριάσει ή τρυπήσει, τότε είναι πολύ επικίνδυνο αυτό για τον οργανισμό μας, εφόσον πίνουμε από αυτό το νερό.

Ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να εντοπιστεί άμεσα στις περιπτώσεις όπου θα είναι ορατή η αλλαγή χρώματος του νερού, όπως επίσης και η αίσθηση δυσάρεστης οσμής στο νερό. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις άμεσα θα πρέπει να καλέσετε κάποιον ειδικό.

Αλλαγή σωλήνα ύδρευσης

  • Αντιμετώπιση διαρροών και αποκατάσταση της ύδρευσης
  • Προσεκτική αφαίρεση των παλιών σωληνώσεων χωρίς ζημιές
  • Αντικατάσταση των σωληνώσεων με υγιεινών κι ανθεκτικών νέων
  • Συμβουλές για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων
  • Άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών
  • Οικονομικές τιμές με ποιοτικές υπηρεσίες


Μπορείτε να καλέσετε τους υδραυλικούς μας, για να προχωρήσουμε σε διάγνωση και επίλυση του προβλήματος, το οποίο συνήθως γίνεται με μία αλλαγή σωλήνα ύδρευσης. Εάν χρειαστεί επιπλέον κάτι άλλο, τότε μπορείτε να εμπιστευτείτε την πλήρη γκάμα υδραυλικών υπηρεσιών μας και τη μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο.

Είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας

Καλέστε μας στο 6974628198 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική!

Οι υδραυλικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Είμαστε δίπλα σας 25+ χρόνια. Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! 

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος






    Καλέστε μας όλο το 24ωρο