Αλλαγή Λέβητα Πετρελαίου

Αλλαγή Λέβητα Πετρελαίου

Από τα πιο σημαντικά μέρη ενός συστήματος θέρμανσης, αποτελεί ο λέβητας πετρελαίου. Έτσι μιλάμε για τη συσκευή η οποία σαν ρόλο, έχει να μεταφέρει τη θερμότητα από τον καυστήρα όπου καίγεται το καύσιμο προς στο νερό, ζεσταίνοντας το.

Συνεπώς υπάρχουν καυστήρες πετρελαίου διαφόρων ειδών, οι οποίοι συνήθως κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις θερμίδες που αποδίδουν, δηλαδή τη δυνατότητα που έχουν να ζεστάνουν μικρούς η μεγαλύτερους χώρους. Υπάρχουν βέβαια και άλλες κατηγορίες που σχετίζονται με το υλικό κατασκευής τους και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Η αλλαγή ενός λέβητα πετρελαίου γίνεται στην περίπτωση όπου θα έχουμε την παρουσία κάποιας βλάβης η οποία δεν είναι δυνατό να επιδιορθωθεί ή στην περίπτωση για παράδειγμα που κάποιος θέλει να αλλάξει τη θέρμανση του από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο, καθώς απαιτείται ειδικός καυστήρας ανάλογα με το καύσιμο υλικό.

Πρόκειται για μία αρκετά δαπανηρή διαδικασία, για αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζονται τα έμπειρα χέρια κάποιου εξειδικευμένου συνεργείου υδραυλικών προκειμένου να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσής σας.

Αλλαγή λέβητα πετρελαίου

  • Καλή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης με αλλαγή λέβητα
  • Για αντικατάσταση χαλασμένου λέβητα
  • Για μεγαλύτερη οικονομία με έναν νέας τεχνολογίας λέβητα
  • Χωρίς περιττές δαπάνες και ταλαιπωρία
  • Αρίστη απόδοση με εγγύηση λειτουργίας
  • Πλήρης μελέτη κι εγκατάσταση


Οι υδραυλικοί μας έχουν τη δυνατότητα να σας συμβουλέψουν για οικονομικές και αποδοτικές λύσεις σε περίπτωση αλλαγής λέβητα πετρελαίου και αναλαμβάνουν πλήρως τη διαδικασία που περιλαμβάνει στις υπηρεσίες τη μελέτη και την αλλαγή του λέβητα.

 

 

Είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας

Καλέστε μας στο 6974628198 και σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική!

Οι υδραυλικές εργασίες που ανά διαστήματα προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και συνήθως δεν είναι τόσο απλές, οπότε και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Είμαστε δίπλα σας 25+ χρόνια. Τα όμορφα σχόλια σας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη να τρέχουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! 

Κλείσε ραντεβού Online

Φόρμα ενδιαφέροντος


    Καλέστε μας όλο το 24ωρο